Residencial d'estiu
Eines claus pel despertar conscient

serà el teu espai de Consciència, Descans i Integració. Un curs residencial impartit per Daniel Gabarró i Sergi Pérez.

RESIDENCIAL D'ESTIU

FORMAT: Una setmana de set dies i set nits.

DATES: de divendres 21 de juliol (vespre) fins a divendres 28 de juliol.

IMPARTEIXEN: Daniel Gabarró i Sergi Pérez.

LLOC: Casal Clavé, Raimat, a 9 km de Lleida. En mig de la natura. [Veure mapa]

ALLOTJAMENT: Habitacions individuals amb bany. Piscina. Pensió Completa.

PREU: 490 € pensió completa, curs inclòs. Beques per a qui les necessiti.

INSCRIPCIÓ AL CURS: Per tal d’inscriure’t en ferm al curs residencial d’estiu, cal que facis el primer pagament de 250€ (fins exhaurir les 30 places disponibles). La segona del pagament la faràs el primer dia de curs. El link per fer el primer pagament i fer la teva inscripció en ferm és el següent: https://goo.gl/4fWxkL

OBERTA LLISTA D’ESPERA

Les places ja estan plenes, però hem obert una llista d’espera per si hi ha alguna baixa d’última hora (passa cada any)

Un curs residencial impartit per Daniel Gabarró i Sergi Pérez.

La majoria de les persones que estem en el camí interior ja tenim molta informació de saviesa, però ens costa integrar-la a la nostra vida laboral i personal.

En aquest curs residencial d’estiu investigarem activament algunes EINES CLAUS PEL DESPERTAR CONSCIENT i la forma D'INTEGRAR-LES a la nostra vida quotidiana. Alguna de les tècniques en les que voldrem aprofundir al llarg de la setmana seran: les idees força, el silenci-meditació, les imatges arquetípiques, l'amor-perdó, les relacions com efecte mirall, la presència o record de sí, la desindentificació, l'acció desinteressada, la comprensió, l'autoobservació... Cada dia aprofundirem en una o dues eines claus amb la intenció de descobrir el seu potencial i veure com podem viure-les en el nostre dia a dia. Naturalment, anirem teixint vincles entre elles, però sempre amb la intenció de facilitar la incorporació com a eina per a la nostra vida diària.

Cada persona descobrirà així aquelles eines que més li poden ser útils a la seva vida quotidiana per tal de viure conscientment.

La setmana inclourà un enfocament integral: tot potenciant treballs individuals i grupals, tècniques d'introspecció i de relació, espais d'expressió artística i espais d'apreciació... Per tant, plantejarem un treball global per integrar els aprenentatges a nivell físic, mental, emocional i espiritual.

Però no oblidarem que és estiu i que estem de vacances: aprofitarem la piscina, l'espai natural que ens envoltarà i les habitacions individuals per gaudir de la setmana tot respectant el nostre ritme. El tema del curs serà una excusa per descobrir-nos més profundament en un espai segur i relaxat.

Pots inscriure't en el curs o fer-nos arribar les teves consultes a través del formulari adjunt d'aquesta pàgina o enviant un correu electrònic a cursos@danielgabarro.com

Indica el lloc i data en què estàs interessat.

Gràcies per contactar amb nosaltres.

OBERTA LLISTA D’ESPERA

Les places ja estan plenes, però hem obert una llista d’espera per si hi ha alguna baixa d’última hora (passa cada any).


El teu nom: *

El teu e-mail: *

Tens algun missatge o consulta?:

------------------------

Fes CLIC a la següent casella: *

------------------------

Accepto la política de privacitat (Política de privacitat)

Subscribe for the mailing list